Thursday, May 22, 2008

Ezam kembali ke pangkuan UMNO

Akhbar The Star pada hari ini didalam ruangan eksklusif menyatakan bahawa saudara Ezam akan kembali menyertai UMNO selepas mendapat lampu hijau dari kepimpinan UMNO.

Beliau dikatakan telah ditawarkan jawatan senator tetapi menolak kerana ingin berkhidmat sebagai ahli biasa terlebih dahulu.

p/s: Macamana dengan GERAK? Kan ramai ahli-ahli pemuda PKR disitu? Takkan diorang pun nak join UMNO?

1 comment:

ram gagasan said...

Apa yang penting kita kena tengok perangai Ezam yang tak ada pendirian.
1. Masuk Umno
2. Keluar Umno join Adil
3. Keluar adil
4. Tubuhkan Bersih
5. Kata tak mahu politik tapi akan berjuang dlm Bersih menentang rasuah
6. Nak masuk Umno balik (kalau berita tersebut betul)

Apakah prinsip yg diperjuangkan ezam berdasarkan track record dia ni?
Adakah Umno hendak orang begini?
Umno tak perlukan org mcm ni. Pemimpin Umno kena ingat Umno bukan tong sampah yg boleh ambil semula ahli yg telah derhaka.